jobcoaching

Heb je een Wa-jong uitkering en heb je op dit moment werk of ga starten met werk?
Zie je er tegen op en maak jij je zorgen over hoe het verder moet gaan en wat de toekomst brengt? Ben je onzeker hoe collega’s met jou omgaan of hoe je in de groep ligt? Geen probleem, wij zijn de oplossing. Werk ID Jobcoaching kan je helpen jou plek te vinden binnen het werk en helpt jou bij het ontwikkelen van je talenten. Dit zodat jij je volledig kunt ontwikkelen en langdurig bij de werkgever kunt werken.

Zij aan Zij
Vanaf de eerste werkdag werkt de jobcoach zij-aan-zij met jou en dat blijft zo tot het niet meer nodig is. Onze jobcoach zorgt ervoor dat de benodigde tijd en aandacht wordt besteed aan jou, en dat jij je collega’s snel leert kennen en kan deelnemen in de groep. Onder toezicht van de jobcoach draait jij uiteraard wel gewoon mee in het inwerkproces, zoals dat ook voor andere medewerkers geldt.

Voordelen voor jou
Wij geven adviezen aan leidinggevenden en collega’s zodat jij je maximaal kunt ontwikkelen binnen jou werk.  Wij zijn altijd bereikbaar voor jou als vangnet bij eventuele uitdagingen waar je voor komt te staan. Regelmatig evalueren we gezamenlijk hoe het gaat binnen prive en werk gaat zodat wij samen kunnen werken aan een stabiele omgeving.

Wil jij gebruik maken van Jobcoaching, neem dan contact met ons op zodat wij samen kunnen bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Privacy Reglement Werk ID Jobcoaching

Klachten Reglement Werk ID Jobcoaching